Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn

Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijnhelpt u daarbij!

Voor wie
Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding

Inhoud
Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en worden producten vergeleken.

De cursus bestaat 1 bijeenkomst online van 2 uur, een vragenuurtje online en een bijeenkomst op locatie van 2 uur.

Begeleiding
De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius.

Kosten
Deelname aan deze cursus is gratis.

Datum en locatie
Worden nader bepaald.

Weinig ervaring online, geen computer of laptop?
Vooraf wordt er contact met u opgenomen. Wanneer dat nodig is krijgt u uitleg hoe u aan de online bijeenkomsten zou kunnen deelnemen.

Aanmelden of meer informatie
Neem contact op met  Hansje Veen via 088 887 6900 of mail stuur een mail naar hveen@socius-md.nl onder vermelding van “cursus Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn.”