Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn

Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijnhelpt u daarbij! Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding

Inhoud van de cursus

Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en worden producten vergeleken.

De cursus bestaat 1 bijeenkomst online van 2 uur, een vragenuurtje online en een bijeenkomst op locatie van 2 uur.

Begeleiding

De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius.

Kosten

Deelname aan deze cursus is gratis.

Datum en locatie

 

Online maandag 16 november van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Online vragenuurtje 23 november van 19.00-21.00 uur

Op locatie maandag 30 november van 10.00-12.00 uur

Locatie: Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk

Weinig ervaring online, geen computer of laptop?

Vooraf wordt er contact met u opgenomen. Wanneer dat nodig is krijgt u uitleg hoe u aan de online bijeenkomsten zou kunnen deelnemen.

Meedoen aan de cursus of meer informatie?

Indien u wilt deelnemen aan deze cursus, kunt u zich aanmelden bij Hansje Veen van Socius door een mail te sturen naar: hveen@socius-md.nl onder vermelding van cursus Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. Ook kunt u met haar contact opnemen voor meer informatie via 088 – 887 6900.