Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn

Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten met een gezonde lunch

 

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijnhelpt u daarbij! Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding

Inhoud van de cursus

Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en worden producten vergeleken.

Begeleiding

De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius.

Kosten

Deelname aan deze cursus is gratis.

Datum en locatie

De cursusdatum wordt nader bekend gemaakt. We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur.Om 12.30 uur zal een goedkope gezonde lunch worden gebruikt.

Locatie: Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk

Meedoen aan de cursus of meer informatie?

Indien u wilt deelnemen aan deze cursus, kunt u zich aanmelden bij Hansje Veen van Socius door een mail te sturen naar: hveen@socius-md.nl onder vermelding van cursus Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. Ook kunt u met haar contact opnemen voor meer informatie via 088 – 887 6900.