Opstaan na vallen

Klim uit je burn-out

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

 

Een burn-out is een heftige ervaring. Het lijkt onverwachts de kop op te steken, maar ineens bevind je je in een neerwaartse spiraal… je kunt niet meer naar behoren functioneren. De meeste mensen schrikken hier erg van.

Met degenen die dit meemaken, willen we in deze groep samen een goede weg naar herstel vinden. Het is een groep voor mensen die weer aan het terugkrabbelen zijn uit die donkere put.

We kijken naar wat jij nu nodig hebt. Wat voor jou een veilige setting is om goed te kunnen te herstellen. Wat kun je nog meer doen om dat proces te bevorderen? We kijken vooral ook hoe het kon gebeuren, dat jij (of anderen?) je grenzen niet gevoeld en gerespecteerd hebben en wat anders moet om dit nooit meer mee te hoeven maken.

…en je bent niet alleen. Het schijnt dat zo’n 10% van de patiënten die bij de praktijkondersteuners van de huisarts aankloppen, burn-out gerelateerde klachten hebben. Daarom delen we veel met elkaar in de groep, om te ondervinden dat je hier niet alleen doorheen gaat, maar vooral om van elkaar te leren wat helpt om je veerkracht weer terug te vinden.

Praktisch

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en start bij voldoende aanmeldingen op dinsdagavond 5 maart 19.15 – 21.45 uur. We streven naar een groepsgrootte van 5-12 deelnemers.

Let op, laatste twee bijeenkomsten zijn op maandag.

Informatie of aanmelden

Neem contact op met de begeleiding, of vul het contactformulier in.

Begeleiding
Chris Hebling
088 – 88 76 977
chebling@socius-md.nl

Locatie
Sluis 751
Lange Nieuwstraat 751
1971 GG IJmuiden

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden, mits je een inwoner van de IJmond gemeentes bent.